Skip to main content

Sebastiaan Sloos, HR Manager – Everest BV

“Marjo is sinds enkele jaren betrokken bij ons bedrijf. Ze heeft voor ons toentertijd een opleidingstraject vormgegeven dat gericht is op de persoonlijke effectiviteit van onze medewerkers. In dit traject maar ook daarbuiten is zij sindsdien als coach nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze medewerkers en niet meer weg te denken uit onze organisatie. Met Marjo is het zeer prettig samenwerken. Ze is oprecht betrokken bij ons als werkgever en onze medewerkers. Ze blijkt elke keer weer in staat een vertrouwensrelatie met de gecoachte op te bouwen. Met haar doortastendheid weet ze mensen uit te dagen, te enthousiasmeren en te motiveren. Je ziet ‘gewoon’ dat mensen in beweging komen en op een manier in het leven en werk staan die ze zelf in eerste instantie niet voor mogelijk hadden gehouden. Het spreekt voor zich dat dit ook voor ons als werkgever zeer waardevol is: een versnelde en verbeterde doorstroom naar managementrollen is het, inmiddels bewezen, resultaat.”

Pieter Hoogestijn, Technical Engineer – Everest

“Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan het persoonlijke effectiviteit traject dat jaarlijks door mijn werkgever wordt aangeboden. De coaching gesprekken met Marjo als mijn persoonlijke coach, liepen als rode draad door het gehele traject. Tijdens de coaching gesprekken wist Marjo door goed te luisteren, te spiegelen en dóór te vragen; de kern van het probleem snel boven water te krijgen, waarna de oplossing binnen handbereik was. Ik heb Marjo ervaren als professionele, gezellige, oprecht geïnteresseerde en zeer betrouwbare coach. Zonder twijfel heeft Marjo een belangrijk aandeel gehad in het slagen van mijn persoonlijk leertraject.”

Yvonne Koelewijn, Medewerker Kennis & Kwaliteit – CAK

“Enthousiast, energiek, motiverend, menselijk en realistisch zo zou ik het coaching traject door Marjo Janssen omschrijven. De wisselwerking verliep soepel en haar timing was feilloos. Zij weet een mooie balans tussen zakelijk en menselijk te vinden. De periode van coaching heb ik als positief en professioneel ervaren. Een leuke nieuwe baan, was een passende afronding van een mooie samenwerking.”

Joeri van der Vooren – COO at Everest BV

“Marjo Jansen heeft over een periode van meerdere jaren aangetoond een betrouwbare en succesvolle business partner te zijn en heeft ons bedrijf veel toegevoegde waarde geleverd. De formule voor het Persoonlijk Effectiviteit (PE) traject is door Marjo steeds verder gefinetuned en past daardoor ieder jaar beter bij de behoeften van ons bedrijf. Directie en management waarderen de resultaten van ieder PE traject maar mogelijk nog belangrijker is de waardering die nagenoeg alle kandidaten uit het PE uitspreken.”

Robert de Volder, Senior Software Engineer – C-CONTENT

“Het afgelopen jaar heb ik via een leertraject Marjo o.a. als coach mogen ervaren. Ze verstaat de kunst van het luisteren perfect en weet de juiste vragen te vinden. Nog belangrijker is dat ze altijd tot de kern van het probleem weet te komen, binnen de grenzen die je zelf aangeeft natuurlijk. Belangrijk daarbij is dat ze scherp met je zoekt naar een oplossing en hoe die aan te vliegen. Aan het begin van het traject had ik nooit gedacht er zoveel uit te kunnen halen, het is echt dankzij haar dat ik zo ver ben gekomen. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor haar enorme inzet, passie, pit, doortastendheid, professionaliteit, gezelligheid en humor.”

Sander Doppenberg – Senior Information analyst - Vecozo

“Marjo vind ik een ijzersterke coach: heel duidelijk, eerlijk en ze kan snel tot de kern van de zaak komen. Marjo heeft me daarnaast veel inzicht gegeven in mezelf, mijn drijfveren, passies, maar ook mijn verbeterpunten. Hierdoor heb ik mezelf goed leren kennen waardoor ik o.a. tijdens sollicitaties goed heb kunnen aangeven wat wel en niet bij me past.”

Marvin de Winne – Everest BV

“Vorig jaar heb ik tijdens een intensief softskill traject met Marjo als coach mogen meemaken, wauw! Marjo is een betrokken en oprecht persoon. Marjo is in staat om in een korte tijd een veilig setting te creëren, zodat in mijn optiek maximale groei alleen nog een keuze is. Ik raad een ieder, die maximale persoonlijk groei wil bereiken of behoefte heeft aan een spiegelmoment, aan om naar haar toe te gaan.”

Daphne Pril, Senior Accountmanager, Commercieel manager, Netwerker pur sang, MVO

“Ik heb Marjo Janssen leren kennen als een integer, oprechte en gedreven coach. Zij heeft mij op een inspirerende wijze weten te motiveren. Zij heeft als coach 100% aandacht, is ondersteunend en positief. Zij heeft passie voor haar vak en menselijke ontwikkeling. Zij past LSD (luisteren, samenvatten en doorvragen) goed toe en komt daarmee samen met klant tot mooie resultaten.”

Monique van Roessel, Receptioniste – Livit

“Door een reorganisatie ben ik bij Marjo terecht gekomen. Marjo heeft mij een aantal maanden bijgestaan in het zoeken naar een nieuwe leuke uitdagende baan. Zij is een vriendelijke, charmante vrouw die haar vak goed verstaat. Ze heeft mij heel kundig geholpen  zowel met het opstellen van mijn cv als met het zoeken van een passende baan. Zij heeft mij veel handvatten gegeven en mijzelf ook na laten denken, wat ik wil, wat ik kan en wat er mogelijk is. Ze denkt mee en komt met goede ideeën. Marjo is professioneel en gaat voor resultaat. Daarnaast is zij een heel prettig mens met een warme persoonlijkheid en een luisterend oor. Ik heb veel van haar geleerd en door haar weer een ontzettend leuke baan gevonden.”

Luuk Burgers, Informatie analist – Bol.com

“Marjo was mijn coach tijdens een opleidingstraject op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Gedurende een jaar hebben we verscheidene coachinggesprekken gehad waarbij ik Marjo heb leren kennen als een geïnteresseerde, integere en open vakvrouw. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen dwingt ze je kritisch en eerlijk te zijn tegen jezelf, en helpt ze je zelf antwoorden te geven op je vragen.”

Maarten Rietbergen

“Mijn coachingstraject bij Marjo heb ik als zeer prettig ervaren. Ze creëert vanaf het begin af aan een vertrouwelijke omgeving en is gemakkelijk bereikbaar voor tussentijds advies. Marjo wist snel tot de kern van mijn coachvraag door te dringen en stapsgewijs de verschillende aspecten ervan te behandelen waarbij ze zich mijn organisatorische omstandigheden gemakkelijk eigen heeft gemaakt. Ik ben erg dankbaar voor de adviezen en inzichten die ik gekregen heb. Ze hebben een grote versnelling gegeven aan mijn professionele ontwikkeling en profiteer er dagelijks van.”

Angelo Emmen – Business Analyst – Achmea

“Solliciteren is een vak apart, iets wat ik als IT professional niet dagelijks doe. Gedurende mijn werk naar werk traject heeft Marjo mij begeleid en gecoacht in dit sollicitatie proces. Tijdens dit proces heb ik Marjo leren kennen als een vakvrouw met veel kennis op het HR vlak en een grote drive om andere te helpen. Ik heb Marjo ervaren als een bijzonder fijne coach en uiterst behulpzame professional, die zelfs bij hoge urgentie gedurende haar vakantie mij van advies heeft voorzien.”

Joyce Cörvers, Consultant – Woningnet

“Voor het eerst in mijn leven werd ik echt geconfronteerd met mijn eigen grenzen. Een perfectionist in hart en ziel, alles moest altijd perfect. Kiezen voor mijzelf deed ik nooit;zowel werk als andere mensen kwamen altijd op de eerste plaats. Een manier van denken en doen die, zoals ik ontdekte, maar een beperkte tijd stand houdt.
Door haar eerlijke en open karakter voelde ik mij direct veilig en vertrouwd bij Marjo. Zij hielp mij bewust te worden van mijn eigen ideeën, angsten en verwachtingen. Ik leerde mijn eigen kwaliteiten en valkuilen te onderkennen en te herkennen. Ik weet nu waar mijn grenzen liggen, wanneer ik ze weer nader en wat ik moet doen om niet over ze heen te gaan. In mijn geval een echte life-saver!”

Paul Buysers, Management Professional – IBC Business Consulting

“Enige jaren geleden had ik het voorrecht om te werken aan een prestigieus project samen met Marjo Janssen, een gedreven en veelzijdige vakvrouw.
Inlevingsvermogen, met name voor de mens, staat steeds centraal in haar werk. Ik kijk dan ook uit naar een toekomstige samenwerking.”

Esmeralda Hemels, Partner/Trainer/Adviseur – Challenge Stretching Talent

“Marjo Janssen heb ik leren kennen in verschillende rollen: als opdrachtgever en als collega consultant. Kenmerkend voor haar werkstijl is haar sterke drive om zaken voor elkaar te krijgen voor haar opdrachtgevers. Met haar analytische kracht is Marjo goed in het aftasten van alle relevante aspecten om zo tot het optimale resultaat te komen. Marjo is een prettig persoon om mee samen te werken, ze is professioneel en zeer betrouwbaar in haar afspraken. Deze kenmerken staan garant voor de langdurige en effectieve samenwerking zoals wij die al 15 jaar kennen.”

Tom van Valenberg

“Ik heb bij Marjo een carrière coachingstraject doorlopen. Doel is om op een gestructureerde wijze helder te krijgen, wie ik ben, wat ik wil en welke stappen ik moet nemen om mijn doelen te bereiken. Ik kijk terug op een zeer prettig en succesvol traject, met als resultaat dat ik aan de hand van een aantal parameters mijn keuzes op een professionele manier kan maken, onderbouwen en kan toetsen of deze voldoen aan het resultaat wat ik voor ogen heb. De werkwijze van Marjo kan ik typeren als zeer professioneel, integer, persoonlijk, kennis en passie voor haar vak.”