Skip to main content

IN HET KORT

Ik wil mezelf omschrijven als een energieke, doortastende en resultaatgerichte professional. In de loop van mijn carrière heb ik mezelf ontwikkeld tot een breed georïenteerde projectmanager en coach. Ik heb een grote affiniteit met en kennis van HR gerelateerde onderwerpen.

Met een bovengemiddelde drive werk ik aan het behalen van resultaten. Kernwoorden welke daarin op mij van toepassing zijn: persoonlijk, betrokken en loyaal maar ook resultaatgericht, doorzetter en veelzijdig.

MIJN SPECIALITEITEN LIGGEN OP HET GEBIED VAN:

  • het verhogen van persoonlijke en teameffectiviteit
  • loopbaanbegeleiding inclusief outplacement
  • projectorganisatie

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MARJO?

"Ik heb Marjo ervaren als professionele, gezellige, oprecht geïnteresseerde en zeer betrouwbare coach."

Pieter HoogestijnTechnical Engineer – Everest

"De wisselwerking verliep soepel en haar timing was feilloos. Zij weet een mooie balans tussen zakelijk en menselijk te vinden."

Yvonne KoelewijnMedewerker Kennis & Kwaliteit – CAK

“Marjo vind ik een ijzersterke coach: heel duidelijk, eerlijk en ze kan snel tot de kern van de zaak komen."

Sander DoppenbergSenior Information analyst - Vecozo

‘Onderscheidend op het gebied van projectbegeleiding door de combinatie van resultaatgerichtheid, gedrevenheid, de wil om samen te werken en organisatietalent.’